Concertul lui Placido Domingo de la BT Arena, REPROGRAMAT / Deținătorii de bilete pot solicita şi rambursarea sumelor achitate

Concertul lui Placido Domingo de la BT Arena, REPROGRAMAT / Deținătorii de bilete pot solicita şi rambursarea sumelor achitate
| Foto: colaj ZIUA de CLUJ

În data de 23 februarie, la BT Arena din Cluj-Napoca, ar fi trebuit să concerteze celebrul tenor Placido Domingo. Acesta şi-a anulat călătoria în România din motive medicale şi a reprogramat evenimentul. 

Mall4Art și KIMARO Entertainment au anunţat că reprogramează concertele maestrului Placido Domingo, inițial programate pentru data de 23 februarie 2024 la Cluj și 26 februarie 2024 la București, pentru datele de 4 Noiembrie Bucureşti şi 7 Noiembrie Cluj-Napoca.

"Din păcate, din cauza unei bronșite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să își onoreze angajamentele pentru aceste date. Înțelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza și ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat! 

Dorim să oferim un concert memorabil la cele mai înalte standarde, dar având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an și lipsa de disponibilitatea celor două săli, după numeroase discuții și încercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate", detaliază organizatorii.  

București, Sala Palatului - pe 4 noiembrie 2024 
Cluj, BT Arena - pe 7 noiembrie 2024.

Pentru cei care dețin bilete pentru datele inițiale, acestea vor rămâne valabile pentru noile date. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, deținătorii de bilete pot solicita rambursarea a sumelor achitate, accesând iabilet.ro/retur.

Suntem recunoscători pentru înțelegerea și sprijinul publicului nostru în aceste momente neașteptate. Ne angajăm să vă oferim o experiență de neuitat la noile date și abia așteptăm să vă întâmpinăm la concertele maestrului Placido Domingo. Ne vedem în noiembrie pentru două seri magice alături de legendara voce a lui Placido Domingo şi a invitaţilor speciali.

Citeşte şi: Motivul pentru care Placido Domingo şi-a anulat călătoria la Cluj / Concertul de la BT Arena era programat în 23 februarie

Comenteaza