Un bărbat din Sfântu Gheorghe susţine că a fost agresat de suporterii „U” Cluj. Poliția a deschis dosar

Un bărbat din Sfântu Gheorghe susţine că a fost agresat de suporterii „U” Cluj. Poliția a deschis dosar
| Foto: click.ro

Un bărbat din Sfântu Gheorghe susţine că ar fi fost agresat, duminică, de mai mulți suporteri ai "U" Cluj, înaintea meciului de fotbal dintre FC Universitatea Cluj și Sepsi.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire şi distrugere după ce mai mulţi suporteri ai „U” Cluj ar fi agresat pe o stradă din municipiul Sfântu Gheorghe un bărbat.

Agresiunea ar fi avut loc, duminică, 25 februarie, înaintea meciului dintre "U" Cluj și Sepsi.

Polițiștii au reușit să-l identifice pe unul dintre agresori. De asemenea, bărbatul agresat susține că el nu se afla la locul faptei în calitate de suporter, ci era în drum spre cumpărături.

"Persoana care a fost agresată de suporterii oaspeți în apropierea magazinului Kaufland de pe strada Lunca Oltului din Sfântu Gheorghe înainte de meciul dintre Sepsi OSK și “U” Cluj de duminică după-amiază m-a contactat în urma apelului făcut luni, într-o conferință de presă. Bărbatul care a fost victima agresiunii de duminică m-a contactat, iar apoi ne-am coordonat cu Poliția, care m-a informat că a demarat o anchetă şi din câte am înţeles a identificat autorul, se fac cercetări în continuare, fiind deschis un dosar penal pentru lovire și distrugere.

Potrivit bărbatului agresat, acesta nu a fost prezent la locul faptei în calitate de suporter, ci era în drum spre cumpărături, când în apropierea supermarketului i-a certat pe fanii oaspeți că ar fi aruncat gunoaie pe jos. Aceştia însă au ripostat, urmând o altercaţie între cei prezenţi", a scris pe o rețea de socializare primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad.

De asemenea, edilul a făcut un apel către cetățeni să sune la 112 dacă se confruntă cu o situație asemănătoare pentru ca "organele abilitate să poată interveni cât mai prompt".

CITEȘTE ȘI: Ce mesaj era scris pe drapelul României dus de ultrașii Universității Cluj la Sf. Gheorghe / INTERZIS pe stadion

Comenteaza