SoNoRo ajunge la Cluj astăzi, cu un concert la Casa Universitarilor. Vezi programul

SoNoRo ajunge la Cluj astăzi, cu un concert la Casa Universitarilor. Vezi programul
Festivalul internaţional de muzică de cameră SoNoRo ajunge astăzi la Cluj-Napoca, primul concert fiind programat de la ora 19 la Casa Universitarilor.

Cea de-a 7-a ediţie a Festivalului internaţional de muzică de cameră SoNoRo aduce şi în acest an trei concerte la Cluj.

Prima dintre reprezentaţii este programată astăzi, de la ora 19, la Casa Universitarilor. Sub genericul „Despre Dragoste şi Alţi Demoni", concertul va include lucrări ale compozitorilor Josef Suk (1874 - 1935) - Elégie pentru vioară, violoncel și pian, Op. 2, Johannes Brahms (1833 - 1897) - Cvintet cu clarinet în Si minor, Op. 115, César Franck (1822 - 1890) - Cvintet cu pian în Fa minor.

Protagoniştii reprezentaţiei vor fi Diana Ketler - pian, Andrej Bielow - vioară, Alexander Sitkovetsky - vioară, Răzvan Popovici - violă, Monika Leskovar - violoncel şi Reto Bieri - clarinet.

SoNoRo va continua la Cluj cu un „Matineu Mozart", programat duminică, de la ora 11, la Turnul Croitorilor, respectiv, cu ultimul concert din festival - „Love Unlimited - Jamsession", cu lucrări de Josef Suk, Johannes Brahms şi Robert Schumann, ce va avea loc duminică de la ora 20 la clubul Diesel.


Biletele la concertul de la Casa Universitarilor costă 20 de lei, cu preţ întreg, respectiv 10 lei, cu reducere, pentru elevi şi studenţi. La reprezentaţia de la Turnul Croitorilor intrarea este gratuită. Tichetele pentru ultimul concert, de la Diesel, costă 60 de lei, cu preţ întreg, respectiv 30 de lei, cu reducere, pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Cea de- a şaptea ediţie a festivalului SoNoRo se desfăşoară între 9-25 noiembrie, la Bucureşti, Timişoara, Iaşi şi Cluj. Tema ediţiei din acest an este „Love Unlimited".

 

Comenteaza