Concurs de fotografie „pentru toţi", organizată de o asociaţie studenţească clujeană

Concurs de fotografie „pentru toţi
Asociaţia Studenţilor Sapientia din Cluj-Napoca organizează un concurs de fotografie, „Sapixel", dedicat „tuturor celor interesaţi".

Concursul se află la cea de-a doua ediţie şi se adresează „tuturor celor interesați, indiferent de pregătire, vârstă și țară de origine", au menţionat organizatorii. „De asemenea se dovedește a fi o remarcabilă oportunitate fotografilor de pretutindeni să-și expună creația și să contribuie la dezvoltarea culturală a fotografiei".

Cele mai bune lucrări înscrise în concurs la Casa de Cultură a Studenţilor va fi organizată o expoziţie, respectiv premierea. Expoziţia va fi prezentată ulterior în diferite oraşe din Transilvania.

Fotografiile pot fi trimise, doar în format electronic, până la data de 15.02.2013, la adresa wwwsapixel.khok.ro.

Condiţiile de participare sunt următoarele:

Condiția preliminară de participare este acceptarea și respectarea condițiilor de înscriere precizate de către organizatori, înregistrarea electronică și încărcarea online a fotografiilor la adresa menționată.
Un concurent poate înscrie maxim 1 imagine pe categorie.
Dimensiunea imaginilor să nu depășească 10 mb.
Doar imaginile care vor trece de selecția calitativă, tehnică și etică vor fi admise în concurs, cele care nu corespund cerințelor juriului vor fi excluse.
Participantul prin înscrierea propriilor fotografii în concurs este de acord cu toate cerințele și precizările din regulamentul Sapixel 2013, cât și utilizarea, publicarea și expunerea ulterioară a fotografiilor de către organizatori în scop publicitar.
Participanții își asumă toată răspunderea în privința autenticității drepturilor de autor, cât și în privința conținutului imaginilor.
Concurentul/Participantul va fi înștiințat de receptarea și de admiterea fotografiilor în concurs printr-un mail de confirmare.

 

Comenteaza