Te umflă râsul. Spectacol de stand-up comedy, la Timaf

Te umflă râsul. Spectacol de stand-up comedy, la Timaf
Membrii fostei trupe DeKO vor încerca să aducă zâmbetul pe buzele clujenilor într-un spectacol de stand-up comedy organizat în cadrul Festivalului Internaţional de Muzică şi Artă Transilvania (TiMAF).

Show-ul cunoscuţilor comedianţi Teo, Vio şi Costel, numit "Stand Up in the City", va avea loc pe scena Casei de Cultură a Studenţilor în data de 8 octombrie.

Cariera celor trei artişti a început în anul 2004, pe scena clubului CafeDeko din Bucureşti, iar cinci ani mai târziu au deschis propriul club de comedie, denumit Club 99. Experienţa lor este remarcabilă, aceştia susţinând atât spectacole pe scena cluburilor specializate, cât şi spectacole şi turnee în ţară, maratoane, special-uri de stand-up şi colaborări cu artişti din străinătate.

Cea de a patra ediţie a TIMAF va avea loc în perioada 3 - 19 octombrie şi va cuprinde spectacole cu artişti internaţionali şi naţionali, petreceri, competiţii de muzică, dans, fashion şi graffiti şi reprezentaţii ale tuturor artelor. Evenimentele vor avea loc în peste 50 de locaţii din Cluj-Napoca, cu implicarea a peste 200 de voluntari.

Comenteaza