Evenimente de neratat la Comedy Cluj 2015

Evenimente de neratat la Comedy Cluj 2015
Cea de a şaptea ediţie a Festivalului Internaţional de Film Comedy Cluj ia startul vineri, 16 octombrie. Cu peste 200 de filme în program, plus piese de teatru şi workshop-uri de specialitate, organizatorii evenimentului au făcut o selecţie de evenimente speciale pe care publicul clujean nu trebuie să le rateze.

17 octombrie, ora 20:30, cinema Florin Piersic - Întâlnirea cu regizorul Thomas Ciulei.

Acesta va fi prezent la unica proiecție într-un cinematograf din România a ultimului său film, 2×2. 

20 octombrie, ora 19.30, Teatrul Național. Spectacolul Vania și Sonia și Mașa și Spike, în regia lui Horia Suru, îi are în distribuție pe Gheorghe Visu, Liliana Pană, Mihaela Rădescu, Ștefan Lupu, Ana Bianca Popescu și Andreea Grămoșteanu. O comedie cu gust amărui în care temele şi atmosfera cehoviană sunt remixate în spirit contemporan. Pentru această piesă dramaturgul american contemporan Christopher Durang a primit, în 2013, Premiul Tony.

21 octombrie, ora 12:00, Casa TIFF

Într-un Cluj asaltat de festivaluri de tot soiul, este extrem de important să înveți cum să creezi și să promovezi evenimentele speciale care vin la pachet cu festivalurile de film și nu numai. Ca urmare, este un must participarea la Atelierul de Special Film Events susținut de Hallfridur Thora Tryggvadottir, producător teatral și project manager al Reykjavík International Film Festival (RIFF).

23 octombrie, ora 19.30, la Cinema City Iulius Mall. Clasa conducătoare / The Ruling Class, filmul cineastului britanic Peter Medak, este un film de colecție pe care toți cinefilii adevărați trebuie să-l vadă măcar o dată în viața. O comedie neagră în clasicul stil britanic, The Ruling Class îl are în rolul principal pe Peter O'Toole, actor ce a fost nominalizat la Oscar pentru prestația sa din acest film. Fiica actorului, Kate O'Toole, va fi prezentă la proiecția specială.

24 octombrie, ora 19:00, cinema Florin Piersic. Gala de închidere Comedy Cuj #7 are în program și proiecția filmului Cel mai nou testament / Brand new testament. Cu Benoît Poelvoorde și Catherine Deneuve în rolurile principale, producția vine la Comedy Cluj după ce a primit Premiul publicului la Biografilm Festival și Norwegian International Film Festival.

 

Comenteaza