Picnic în parc. Şi Jazz. Vezi programul evenimentelor

Picnic în parc. Şi Jazz. Vezi programul evenimentelor
Clujenii sunt invitați sâmbătă, în 14 mai 2016, la o mare ieșire la iarbă verde cu muzică bună, zone de relaxare și activități în aer liber. În Iulius Parc.

Picnicul va începe la ora 12.00 cu cafea şi îngheţată, o întreagă bibliotecă cu cărţi, un târg vintage şi diverse activităţi şi jocuri. Concertele live încep după masa.

17.00 - 18.00: The Kryptonite Sparks

18.30 - 20.00: Tango with Lions

20.30 - 22.00: AaRON

The Kryptonite Sparks este un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock.

Trupa de indie/alternative Tango for Lions promite un show cu multă energie. Cel de-al doilea album, "A long walk", a fost votat în 2013 drept unul dintre cele mai bune albume ale anului.

AaRON este un duo de pop rock din Franța, compus din Simon Buret and Olivier Coursier. Albumul lor de debut Artificial Animals Riding on Neverland a fost lansat în 2007 și i-a făcut cunoscuți atât în Franța, cât și în alte țări din Europa. Cel mai recent album, We Cut The Night, a fost lansat în toamna anului trecut. Trupa concertează în premieră în România.

Afterparty la Sala Polivalentă

"Picnic in the Park e ultimul moment în care comunitatea noastră se adună la un loc, înainte de festivalul Jazz in the Park din iulie 2016. Va fi un eveniment de o zi, într-un spațiu foarte frumos, unde sperăm să-i surprindem pozitiv pe fanii noștri prin atmosferă și muzică. Am pregătit un line-up bun și multe surprize. Noutatea față de anul trecut este petrecerea care va avea loc după ora 22:00. Anul trecut am simțit că publicul mai voia să stea, că abia s-a încălzit, iar anul acesta avem un plan și după ora 22:00", a declarat directorul Jazz in the Park, Alin Vaida.

23.30 - 01.30: Warm-up cu Marwan

01.30 - 04.00: Jazzanova DJ Set cu Jürgen von Knoblauch

04.00: Closing event cu Paul Adrian

DJ-ii de la Jazzanova propun seturi care îmbină muzica funk cu nu jazz, electronică, jazz house și latin jazz. Sunt printre cei mai solicitați DJ-i din Berlin. Biletele se pot cumpăra online, în perioada de presale costă 25 de lei.

 

 

Comenteaza