Hit-urile "You're My Heart, You're My Soul", "Cheri, Cheri Lady" sau "No Face, No Name, No Number" se vor auzi live la Cluj. Concert Modern Talking VIDEO

Hit-urile
Thomas Anders, solist al binecunoscutei formații Modern Talking, va susține un concert, în septembrie, la Cluj-Napoca.

Anders a avut un uriaș succes mondial ca solist al formației germane Modern Talking, cunoscută pentru hiturile "You're My Heart, You're My Soul", "Cheri, Cheri Lady", "Brother Louie", "No Face, No Name, No Number", "You Can Win If You Want", "Atlantis Is Calling (SOS for Love)", "Only Love can Break Your Heart", "The Last Exit to Brooklyn".

Trupa pop a făcut senzație în anii '80-'90, iar single-urile menționate au fost prezente în topuri, au umplut săli de concerte și au animat discoteci în numeroase țări europene. De altfel, "You're My Heart, You're My Soul" a fost, în 1984, pe primul loc în topurile muzicale din 35 de țări. Modern Talking a definit cu adevărat istoria muzicală de după 1980.

Grupul a vândut 75 milioane de exemplare ale albumelor în numai trei ani, 150 de milioane în întreaga carieră și a devenit o adevărată legendă care este vie de decenii întregi. Thomas Anders & The Modern Talking Band sunt foarte activi din punct de vedere muzical și susțin concerte cu casa închisă în fața fanilor din Chicago, Praga, Varșovia sau Sankt Petersburg.

Concertul de la Cluj-Napoca va avea loc în data de 27 septembrie, la ora 20;00, la Sala Polivalentă. Până în 20 iulie, preţul biletelor este de 69 de lei (în picioare), respectiv 79 de lei (pe scaune).

 

Comenteaza