Peste 300.000 de participanţi la Untold 2016 FOTO

Peste 300.000 de participanţi la Untold 2016 FOTO
Peste 300.000 de persoane au participat la ediţia din 2016 a festivalului Untold, eveniment ce a avut loc între 4 şi 7 august la Cluj-Napoca, headlineri fiind TOP 5 DJ-i ai lumii: Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Armin van Bureen şi Martin Garrix.

Ziua 1

Dimitri Vegas & Like Mike, cei mai buni DJ-i ai lumii s-au reîntors pe Cluj Arena unde au oferit un show incredibil în faţa a peste 70.000 de fani. În prima zi, pe scena principală, au urcat și cei de la Faithless, care au fost prezenți pentru prima dată în România de când și-au reluat activitatea muzicală. Cei doi componenți, Maxi Jazz și Sister Bliss, au rămas uimiți de scenă, iar show-ul cu care au venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o producție impresionantă. Două tiruri cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora.

Ziua 2

Festivalul a fost sold out încă de vineri. Headlinerul serii, Hardwell a facut senzație când a intrat pe Cluj Arena îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României, ediția specială dedicată Untold, tricou inscripționat cu numele său. Tricoul purtat de Hardwell, cu mesajul „United" ,a fost ales chiar de către artist, din seria celor 5 tricouri motivaționale FRF Untold, de altfel singurele tricouri cântătoare din istoria fotbalului. A fost atât de impresionat de numărul și energia fanilor care l-au așteptat la scena principală, încât a stat pentru programul stabilit cu mai mult de 30 de minute.

Ziua 3

Armin Van Buuren a făcut din nou istorie pe Cluj Arena. Peste 80.000 de oameni l-au ascultat aproape 5 ore pe regele muzicii trance. Deși era programat să-şi încheie show-ul în jurul orei 5 dimineața, Armin Van Buuren a mixat până la ora 7.00, iar la final a îngenunchiat în fața festivalierilor.

Kristian Nairn a urcat în cea de-a treia seară a festivalului pe scena Stormkeep. Mii de festivalieri au participat la show-ul oferit de Hodor. Acesta s-a arătat extrem de încântat de faptul că participă la Untold și a declarat că festivalul are unul dintre cele mai bune line-up- uri pe care le-a văzut vreodată.

Ziua 4

Cea de-a patra zi a festivalului Untold i-a adus pe scenă pe doi dintre cei mai buni DJ-i ai lumii, Afrojack și Martin Garrix. Copilul minune al muzicii EDM, Martin Garrix a fost pentru prima dată în România și s-a declarat impresionat de publicul extraordinar pe care l-a găsit aici, dar și de line-up- ul festivalului. Peste 75.000 de festivalieri s-au bucurat de spectacolul de închidere Untold.

Martin Garrix "Abia am așteptat să ajung la Cluj. Mi-au povestit toți prietenii mei care au mixat aici anul trecut și anul acesta, ce public incredibil de cald este la Cluj și am fost nerăbdător să ajung"

Afrojack și Ummet Ozcan i-au făcut pe cei peste 75.000 de participanți la cel mai bun festival din Europa să vibreze. 

 

Comenteaza