Doi DJ-i prezenţi pe scenele Untold revin la Cluj

Doi DJ-i prezenţi pe scenele Untold revin la Cluj
Doi DJ-i internţionali, aflaţi în topul preferinţelor publicului din România şi prezenţi la cele două ediţii ale festivalului Untold, revin în octombrie 2016 la Cluj-Napoca.

Este vorba despre Fedde Le Grand şi Tujamo, care vor mixa în 21 octombrie 2016, de la ora 21.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în cadrul unei eveniment marca TiMAF.

După fiecare show susţinut în România, Fedde Le Grand pleacă spunand "Ne vedem în curand" şi se ţine mereu de promisiune. Melodia "Put your hands up for Detroit" spune aproape totul despre DJ-ul olandez de 38 de ani, mereu headliner la cele mai mari festivaluri din lume. Le Grand este cunoscut și pentru piese remixate ale unor artiști precum Coldplay, Shakira, Rihanna și Michael Jackson.

Tujamo, în vârstă de 28 de ani, a fost mereu fascinat de fanii din România si s-a reîntors aici de fiecare dată cand a avut ocazia. Tujamo înseamnă Matthias Richter, un producător de muzică electro-house care vine din Germania. Și-a început cariera la vârsta de 17 ani, iar primul său hit "Who" a ieșit pe piață în 2011, în colaborare cu Plastik Funk. Tiesto şi Fedde Le Grand sunt doar doi dintre DJ-ii cu care a colaborat până în prezent.

Biletele pentru show-ul de la Cluj-Napoca costă 100 de lei.

TiMAF aduce la un loc toate artele, inclusiv arte de graniţă, având în program activități din domenii precum: arte plastice, artele spectacolului, arte decorative, arte stradale, literatură, creație și meșteșugărit, design vestimentar şi design de interior.

La ediţia din acest an, în cele 18 zile de festival, vor avea loc peste 20 de evenimente culturale cum ar fi: spectacole de teatru, concerte de muzică, stand up comedy, ateliere educaţionale şi expoziţii.

 

Etichete
Comenteaza