Clujenii de la Școala Ardeleană lansează 11 cărți la București

Clujenii de la Școala Ardeleană lansează 11 cărți la București
Editura clujeană Școala Ardeleană va lansa numeroase titluri și evenimente editoriale la cea de-a XXIII-a ediție a Târgului Internaţional Gaudeamus, care se va desfășura în perioada 16-20 noiembrie la complexul Romexpo din capitală.

În prezența autorilor vor fi lansate joi colecția "Noua spiritualitate", coordonată de Dumitru Constantin-Dulcan, "Clubul nemuritorilor. Orizonturi în expansiune", de Mircea Opriță, "De la persoană la personalitate", de Sorin Negruți, "Nedumeririle bunului-simţ", de Teofil Lung, "Tainele luminii. Noi revelaţii din lumea de dincolo", de Dannion Brinkley și Kathryn Brinkley.

Vineri vor fi prezentările "Criț. Istoria, poveștile și viața unui sat de sași" și "Povestea sașilor din Transilvania. Spusă chiar de ei", de Ruxandra Hurezean, sâmbătă, "Doi ani mai devreme. Ardeleni, bucovineni și basarabeni în război", de Liviu Maior, "Educație, politică și propagandă. Studenți români în Germania nazistă", de Irina Nastasă-Matei, "Alma mater în derivă. Aspecte alternative ale vieții universitare interbelice", de Irina Nastasă-Matei și Zoltán Rostás, "Cadență (pentru un marș erotic)", de Mariana Gorczyca.

Majoritatea lansărilor de carte, cu excepția celei de vineri, 18 noiembrie, vor avea loc în pavilionul central al Romexpo.

Comenteaza