Ce înseamnă a supravieţui atunci şi acum? Performance semnat Create.Act.Enjoy

Ce înseamnă a supravieţui atunci şi acum? Performance semnat Create.Act.Enjoy
Compania independentă de teatru și film Create.Act.Enjoy prezintă premiera lunii ianuarie: performance-ul "Supravieţuitor". Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 ianuarie, la ora 19:00, la ScoutHouse.

"Supravieţuitor" este un performance-mărturie, care pornește de la cartea de interviuri semnată de Anca și Raul Ștef, „Supraviețuitorii. Mărturii din temnițele comuniste ale României".

Mai mult decât atât, el reprezintă o suprapunere a timpurilor (prezent și trecut), realizându-se o „radiografie" a individului de astăzi în încercarea de a-i defini valorile care îi conduc existența în societatea actuală. Performance-ul ridică întrebări legate de ceea ce înseamnă/înseamna „a supraviețui" Acum și Atunci, fiind o experiență care se adresează tuturor categoriilor de public din România.

Distribuția spectacolului este formată din actorii Diana-Elena Tușa și Irina-Maria Barbir. Conceptul, dramaturgia și regia este semnată de Alexandra Felseghi. Următoarea reprezentație va avea loc în data de 25 februarie. 

Etichete
Comenteaza