Mesajul emoţionant al lui Florin Piersic, după moartea primei sale soţii, Tatiana Iekel

Mesajul emoţionant al lui Florin Piersic, după moartea primei sale soţii, Tatiana Iekel
Celebrul actor Florin Piersic a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj emoţionant despre cea care i-a fost prima soţie, despre povestea lor de viaţă, amintind că cei doi au ”rămas mereu aproape”, chiar dacă viaţa i-a despărţit.

”Tatiana, scumpa mea, de când ţi-ai luat zborul către stele, mă gândesc neîncetat la tine, la noi, la cum ai apărut în viaţa mea şi m-am îndrăgostit definitiv de tine, la cum ne-am iubit, la cum ne-am despărţit, la cum a apărut pe lume băiatul nostru pe care tu îl adorai şi de care eu sunt atât de mândru şi mai ales la cum am rămas prieteni, până la sfârşit.

Eu, Florin, cu durere şi lacrimi în ochi şi în suflet,  îţi sărut mâna şi îţi mulţumesc că mi-ai fost alături şi că m-ai însoţit cu gândul tău bun, chiar şi atunci când am fost departe unul de celatalt. Dar tu ştii bine, că deşi viaţa ne-a despărţit, noi am rămas mereu aproape”, a scris actorul, pe pagina sa de socializare.

Tatiana Iekel, actriţă a Teatrului Mic din Bucureşti o viaţă întreagă, s-a stins din viaţă la vârsta de 84 de ani, lăsând în urmă amintirea unor roluri memorabile, deopotrivă în teatru şi film, dar şi imaginea unui om frumos şi discret până în ultima zi a vieţii sale, informează reprezentanţii TMC.

Etichete
Comenteaza