Jazz in the Park, ziua 3: Regina latino jazz la Opera Maghiară, concerte în stradă și pe malul Someșului

Jazz in the Park, ziua 3: Regina latino jazz la Opera Maghiară, concerte în stradă și pe malul Someșului
Clujenii vor descoperi America Latină prin muzica minunatei Susana Baca, regina muzicii latino jazz, iar pe malul Someșului vor asculta cele mai promițătoare trupe de jazz ale momentului. Nu lipseşte nici arta în stradă.

Ultimul eveniment din seria de concerte de la Opera Maghiară din cadrul Jazz in the Park 2017 are loc miercuri: Susana Baca va concerta de la ora 20:00, ir muzica ei va transpune publicul tocmai în Peru şi Africa - tărâmuri despre care cântă cu atâta pasiune.

A câștigat de două ori premiul Latin Grammy, iar muzica ei foarte poetică și spirituală o ridică pe un piedestal incontestabil la nivel artistic. De altfel, Susana Baca se remarcă și printr-o poziție principală în revitalizarea culturii şi muzicii afro-peruviene. A fost chiar și ministrul culturii în Peru. 

Pe Malul Someșului continuă Concursul Internațional Jazz in the Park. De la ora 18:00 și până la 23:00, în zona plajei Grigorescu.  

Ora 18:00: Blue Velvet

Ora 18:45: Ana Munteanu Duo

Ora 19.30: BHF Trio

Ora 20:15: Eztan

Ora 21: The Roots

Unde întâlnești azi muzica în stradă

Secțiunea Street de la Jazz in the Park continuă până duminică, iar azi ne întâlnim cu senzaționalul Dario Rossi, percuționistul care face senzație cu obiectele pe care le reciclează.

Ora 12:00: Dario Rossi, The Office

Ora 17:00: Dario Rossi, Bulevardul Eroilor

Ora 18:00: Sain Mus, Bulevardul Eroilor

Ora 18:30: Edina Quartet, în fața Operei Maghiare

Ora 19:00: Dario Rossi, în fața Operei Maghiare

Ora 20:00: Antal Gabor Trio, Off the Wall

 

Comenteaza