Reguli de acces la concertul Depeche Mode de la Cluj. Doar 700 de bilete disponibile

Reguli de acces la concertul Depeche Mode de la Cluj. Doar 700 de bilete disponibile
Trupa Depeche Mode va sustine un concert duminică, 23 iulie 2017, pe stadionul Cluj Arena. Maya Jane Coles va urca pe scenă în deschidere.

Program

Accesul pentru concertul de duminică se va face începând cu ora 17:00, pentru posesorii de pachete Early Entry, urmând ca de la ora 17:30, accesul să fie permis tuturor spectatorilor. De la ora 19:30, în deschiderea show-ului Depeche Mode, va cânta Maya Jane Coles, DJ şi producător din Marea Britanie, Depeche Mode urmând să îşi începă concertul în jurul orei 20:45. Pentru evitarea aglomeraţiilor la porţile de acces, organizatorii recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însa nu înainte de ora 17:00, ora deschiderii oficiale.

Reguli de acces

Pentru intrarea în stadion, organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare sectoarelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, după cum urmează:

- Poarta 1: Sectoarele 3A-3D, 4C-4D
- Poarta 5: Golden Circle
- Portile 6 si 7: Tribuna 2
- Poarta 8: Peluza 1
- Portile 9 si 10: Gazon
- Poarta 11: Peluza 1
- Poarta 12: Tribuna 1

Accesul la concert va fi permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Fără act de identitate, accesul în spaţiul de concert nu va fi permis.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro. Locaţia nu dispune de spaţii pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.

În zona de concert va fi permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicala sau orice alt document înlocuitor al acesteia şi cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie. 

Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau la maşină toate obiectele considerate "interzise", dar să aibă asupra lor obiectele mai importante, spre exemplu jachete groase pentru seară sau medicamente speciale, cu reţetă. Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

Alte informaţii generale

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol. Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate. Spre exemplu, spectatorii care au locuri în tribune nu vor avea acces pe Gazon sau în Golden Circle. Pentru anumite sectoare din stadion, spectatorii vor primi şi câte o brăţară pe care trebuie să o păstreze pe toată durata spectacolului. 

Odata ieşiţi în zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces. Acelaşi lucru este valabil şi pentru posesorii de brăţări. Odată părăsita zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintra. Accesul la concert se va putea face din nou doar în baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare. Organizatorii atrag atenţia şi asupra faptului că exista foarte multe categorii sold out, astfel că, odată părăsit sectorul în care biletul este alocat, este posibil să nu mai existe locuri disponibile pentru a putea reveni în aceeaşi zonă.

Înregistrarea de orice fel a spectactolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deţinut de participanţii la eveniment. În timpul spectacolului este posibil să se foloseasca lumini stroboscop care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă. Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus şi este valabil pentru o singură intrare. Biletul nu poate fi transferat către o altă persoana sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală. Organizatorul îţi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi înregistarari video cu participanţii la eveniment în scop promoţional. Spectatorii îşi cedează - prin participarea la eveniment - toate drepturile pentru fotografii şi înregistrări realizate în timpul concertului către organizator.

Accesul cu copii

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă dacă părinţii aleg să vină însoţiţi de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziţionând bilete de acces şi pentru aceştia. Accesul în zona de concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. Totodată, recomandăm părinţilor să le asigure copiilor căşti de protecţie. Minorii trebuie să fie însotiţi de un adult.

Jetoane pentru băuturi şi mâncare

În incinta Cluj Arena spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă şi gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, distribuite în toate zonele de concert. În cazul neutilizării lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate în aceeaţi seară, de la casieriile din incintă, până în ora 23:15.

Restricţii rutiere

În zonă continuă să fie aplicate câteva restricţii de circulaţie, după cum urmează:

- Zilnic, până pe 25 iulie, între orele 23:30 - 04:30, pe Splaiul Independenţei, de la intersecţia cu Strada Uzinei Electrice până la intersecţia cu Strada George Coşbuc, circulaţia va fi oprită.
- Pe 23 iulie, între orele 10:00 - 24:00, pe Aleea Stadion, circulaţia va fi oprită.
- Pe 23 iulie, între orele 17:00 - 24:00, pe strada George Coşbuc, de la intersecţie cu Strada Cardinal Iulia Hossu, până la intersecţia cu Splaiul Independenţei, circulaţia va fi oprită.

Parcare

Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Dacă spectatorii aleg totuşi să vină cu maşina personală, aceştia au la dispoziţie o parcare cu capacitate limitată, în imediata apropiere a Sălii Polivalente. Parcarea va fi gestionată de autorităţi şi va funcţiona pe sistemul: primul sosit - primul servit.

Bilete

Ultimele aproximativ 700 de bilete se mai găsesc pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere, urmand ca, în ziua evenimentului, în limita disponibilităţii, acestea să poată fi achiziţionate de la casa de bilete a stadionului Cluj Arena, începand cu ora 10:00.

Concertul Depeche Mode din Cluj-Napoca face parte din turneul european Global Spirit, ce a debutat pe 5 mai şi cuprinde show-uri în 32 de oraşe din 21 de tari. Trupa a mai concertat în România, în 2006 şi în 2013 la Bucureşti. „Spirit" este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode şi marchează prima colaborare cu producatorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco, care a mai lucrat cu artişti precum Florence and the Machine şi Arctic Monkeys.

Depeche Mode la Cluj. Scenă de 50 metri şi cabină cu mult negru pentru Dave. Ce alte pretenţii au artiştii

Comenteaza