Imola Kézdi joacă rolul principal în spectacolul “Alcoolicii”. Premiera, vineri

Imola Kézdi joacă rolul principal în spectacolul “Alcoolicii”. Premiera, vineri
Actriţa Imola Kézdi va interpreta rolul principal în spectacolul “Alcoolicii”, de Andras Visky, regia Tompa Gabor, care va fi prezentat în premieră vineri, de la ora 20, în noua sală studio a Teatrului Maghiar de Stat (TMS) din Cluj-Napoca.
Spectacolul rprezintă cea de-a treia premieră a instituţiei, din stagiunea 2010-2011.

Piesa porneşte de la un interviu apărut întzr-un volum de Teri Szűcs, ce are ca protagonistă o femeie grav alcoolică, iar aceasta îşi povesteşte viaţa, încercând să înţeleagă cum a ajuns în situaţia respectivă.

“În momentul interviului protagonista poate fi considerat deja un alcoolic „sec”, adică „scăpat”, cu toate acestea frazele ei erau încă descompuse, fragmentare, şi totuşi tăioase şi de o autenticitate cutremurătoare”, precizează reprezentanţii TMS Cluj-Napoca, în prezentarea spectacolului.

Din distribuţia spectcolului fac parte, alături de Imola Kézdi, Loránd Farkas, Ervin Szűcs, Csilla Albert, Csongor Köllő şi Magor Bocsárdi.

Piesa, ce-a de-a patra scrisă de Andras Visky, prezintă povestea Evei, o tânără adoratăp de toată lumea, care se pregăteşte de o carieră de actriţă-cântăreaţă şi se îndrăgosetşte de un actor din Bucureşti, care doreşte însă o aventură.

“Piesa urmăreşte calea interioară parcursă de Eva, de la refuzul propriei istorii până la împăcarea cu sine, amestecând tragicul cu umorul”, specifică rprezentanţii TMS Cluj.

Spectacolul, recomandat doar publicului cu vârsta peste 12 ani, va mai fi jucat duminica şi lunea viitoare, tot de la ora 20.

Preţul biletelor este de 15 lei, respectiv 10 leci, cu reducere, pentru studenţi şi pensionari.
Comenteaza