Ultima reprezentaţie a spectacolului „Trei surori” din stagiunea 2010-2011

Ultima reprezentaţie a spectacolului „Trei surori” din stagiunea 2010-2011
Ultima reprezentaţie a spectacolului „Trei surori”, din stagiunea artistică 2010-2011 a Teatrului Maghiar de Stat Cluj (TMSC) va fi prezentată vineri, de la ora 19.

Spectacolul „Trei surori", de A.P. Cehov, regia Tompa Gabor, a obţinut două premii UNITER - pentru cea mai bună regie şi cel mai bun spectacol, din cele şapte nominalizări pe care le-a avut în 2008.

Din distribuţie fac parte unii dintre cei mai cunoscuţi actori ai instituţiei, între care Bogdan Zsolt, Imola Kezdi, Andras Hathazi, Hilda Peter.

„Spectacolul urmează să mai fie programat (în stagiunea sau stagiunile viitoare, n.red.) deoarece reprezintă interes pentru festivaluri internaţionale. Este programat deja la un festival, iar la anul este posibil să mergem cu el în Coreea de Sud, unde anul acesta vom merge cu Richard al III-lea", a precizat Andras Visky, directorul artistic adjunct al TMSC.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza