5.000 de participanţi la MOX, festivalul clujean de la munte FOTO

5.000 de participanţi la MOX, festivalul clujean de la munte FOTO
Music Outdoor Experience (MOX), festivalul clujean care a pornit în urmă cu cinci ani de la o zi de
naștere, a adus anul acesta 5.000 de persoane pe Valea Drăganului.

„Comunitatea festivalului a crescut în fiecare an, evenimentul fiind promovat cel mai mult de la gură la gură de către participanți, de către cei care doresc cu adevărat să ia parte la această experiență de patru zile  în vârf de munte. Participarea la MOX presupune să dormi în cort sub un cer înstelat, să prinzi apusuri colorate, să mănânci pâine cu zacuscă şi slănină, să faci duş cu apă dezmorțită în mijlocul pădurii, să respiri aer curat, să te așezi într-un hamac și să uiți de tine, să te ardă soarele, să te pui singur la coadă la bar și să te trezești că ciocnești pahare cu oameni pe care tocmai i-ai cunoscut, să dansezi până nu te mai țin picioarele și să nu vrei să te mai oprești, să te încălzești noaptea la un foc de tabără lasăndu-ți gândurile să zboare, să interacționezi spontan cu alți participanți și să descoperi multe suflete frumoase. Este locul din care te vei întoarce cu un album plin de amintiri și cel mai probabil cu unu, doi, trei, patru, cinci prieteni noi", a declarat Marius Bugeac, PR-ul festivalului.

De an la an, odată cu festivalul, a crescut şi calitatea line-up-ului. Anul acesta evenimentul s-a bucurat de două premiere: o a doua scenă de muzică și formații live precum Satellites și Cred că sunt Extraterestru.

„MOX este ca o vacanță de patru zile cu prietenii la munte. Este un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, de briza caldă și răcoroasă a muntelui și binențeles, de trei nopți de muzică", a mai spus Bugeac.

MOX 2016 a avut loc în perioada 28 - 31 iulie, iar pe cele două scene ale festivalului au urcat în total peste 40 de artişti, între care: Fantome, Vlad Dobrescu, Sauce, Blanilla, Missile, Nerub, Dex, Dodo, Zo, Slim Rocka, DJ Ethylen, Ugly Astronaut, Selecta Droo, Panda, Cris, N.Ser, Eyescream, Greenblack, Alex One, VladBretan sau S-t-phansuntdoar.

Comenteaza