A murit fiica lui Elvis Presley. Lisa Marie avea 54 de ani

A murit fiica lui Elvis Presley. Lisa Marie avea 54 de ani

Lisa Marie Presley, fiica legendei rock Elvis Presley, a murit joi la vârsta de 54 de ani, potrivit presei americane care citează familia sa.

Lisa Marie Presley, singurul copil al lui Elvis Presley a fost transportată în cursul nopții la spital, după ce a fost găsită inconștientă în casa ei din California.

Potrivit TMZ, preluată de presa americană, cântăreața și autoarea în vârstă de 54 de ani a fost resuscitată la domiciliu de serviciile de urgență, iar apoi a fost transportată la spital.

Lisa Marie a participat marți la ceremonia Globurilor de Aur alături de mama ei Priscilla.  

Pe 1 februarie, Lisa Marie Presley urma să împlinească 55 de ani. 

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a confirmat Priscilla într-o declarație pentru PEOPLE joi seară.

„Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem să ni se respecte intimitatea în încercarea de a face față acestei pierderi. Vă mulțumim pentru rugăciuni", a transmis Priscilla.

Lisa Marie s-a mutat la vârsta de patru ani cu mama sa în Los Angeles, după ce părinţii au divorţat în 1973, aminteşte publicaţia "People".

La 26 mai 1994, s-a căsătorit cu Michael Jackson, la mai puțin de o lună după ce și-a încheiat căsătoria cu primul soț, Danny Keough. Cei doi au divorţat în ianuarie 1996, iar în 1995, a apărut în videoclipul piesei "You Are Not Alone", alături de Michael Jackson.

Fiica lui Elvis Presley a fost căsătorită de 4 ori, unul dintre soți fiind și actorul Nicolas Cage, dar toate căsniciile s-au încheiat după doar 2 ani. 

Comenteaza