Adele ar putea susţine un concert caritabil la Cluj

Adele ar putea susţine un concert caritabil la Cluj
Solista britanică Adele ar putea susţine un recital la următoarea ediţie a City Nights, anul viitor. Prima ediţie a evenimentului caritabil derulat la Cluj-Napoca a strâns doar 4.000 de lei pentru copiii bolnavi de cancer.

Adele sau Andrea Bocelli ar putea fi invitaţi la a doua ediţie a Cluj City Nights din 2014. Prima ediţie a evenimentul caritabil, derulat joi seara în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, a strâns de la cei 400 de invitaţi prezenţi doar 4.000 de lei pentru copiii bolnavi de cancer internaţi la Clinica de Pediatrie 2 din oraş.

Anul acesta i-am avut pe cvartetul Classis, mezzosoprana Cristina Damian, de la Hamburg şi trupa Anatolis, de la Opera Naţională. Aceasta a fost prima ediţie a City Nights, dar la anul, pe scenă ni-i dorim pe Adele, Andrea Bocelli sau Horia Brenciu. Acestea au fost propunerile staff-ului", a dezvăluit, pentru ZIUA de CLUJ, Ştefan Florea, managerul evenimentului.

El a declarat că discuţiile deja au început cu o parte din artiştii care ar putea fi invitaţi la Cluj-Napoca.„Spre exemplu, deja am luat legătura cu Andrea Bocelli şi ne vom întâlni peste câteva zile cu un apropiat al managerului, să stabilim detaliile legate de costuri, deplasări şi sonorizare", a adăugat Florea.

Evenimentul caritabil, însă, nu a avut efectul scontat printre invitaţi. Cei 400 de participanţi la recital au lăsat în urne bancnote de 1 şi 5 lei, bani destinaţi copiilor bolnavi de cancer internaţi la Clinica de Pediatrie 2 din Cluj-Napoca. „Mi-am dorit un Bal al Operei în aer liber şi am trimis 2.000 de invitaţii, pentru oamenii cu stare din oraş care pot să fie darnici cu copiii bolnavi de cancer de la Pediatrie 2. Pentru ei am gândit evenimentul şi am obţinut doar 4.158 de lei. Cea mai mare donaţie a fost de 150 de euro. Asta este, mergem mai departe", a punctat Florea.

În vârstă de numai 25 de ani, Adele este una dintre cele mai apreciate soliste a momentului. Britanica a intrat în Cartea Recordurilor, fiind artistul care a vândut un număr de trei milioane de albume într-un singur an în Mare Britanie. Adele are la activ două albume, intitulate „19" şi „21", iar în prezent lucrează la un nou material de studio. Solista britanică a compus şi interpretat şi piesa de pe coloana sonoră a ultimului film din seria „James Bond", intitulată „Skyfall", pentru care a fost distinsă cu premiul Oscar, dar şi cu un Glob de Aur. Printre cele mai cunoscute hituri ale sale se numără „Rolling in the deep", „Someone like you" sau „Set fire to the rain".

Vezi mai jos videoclipul piesei "Rolling in the deep":

Comenteaza