Video Foto Andra: "Dacă aș putea să îmbrățișez 10.000 de persoane, aș vrea s-o fac azi, la Cluj-Napoca"

După ce a concertat pe zborul Cluj - București şi a cântat alături de pasageri, iar momentul a ajuns viral pe  Instagram, Andra a susţinut vineri seara un concert la BT Arena, în Cluj-Napoca. 

Acompaniată de Corul și Orchestra Filarmonicii de Stat "Transilvania", sub bagheta dirijorului Andrei Tudor, artista a urcat pe scena BT Arena din Cluj-Napoca în seara de vineri, 23 decembrie.

Primarul Emil Boc, a transmis LIVE, de la concertul de colinde al Andrei susţinut la Sala Polivalentă BTarena Cluj-Napoca - Andra. 

"Dacă aș putea să îmbrățișez 10,000 de persoane, aș vrea s-o fac azi, la Cluj-Napoca! Mulțumesc că ați venit să începem sărbătorile împreună, să cântăm și să ne emoționăm într-o atmosferă de poveste. Sunteți minunați!", le-a transmis cântăreaţa spectatorilor.

Concertul Andrei, "Vis de iarnă!", de la Cluj-Napoca a fost ţinut cu casa închisă. „Crăciunul este o sărbătoare creștină care ne apropie mai mult unii de alții, este un moment în care ne gândim mai mult ca oricând la familie și la ceea ce ne împlinește.

Îmi doresc ca prin concertele «Vis de Iarnă» să întăresc acest sentiment de căldură, generozitate și empatie și să dăruiesc momente de neuitat celor care ni se alătură”, a declarat Andra. 
 
Timp de 90 de minute, Andra a promis că va purta spectatorii prin lumea magică a sărbătorilor, putând asculta piese în limba română, dar și din repertoriul internațional.

Comenteaza