Andre Rieu revine la Cluj-Napoca

Andre Rieu revine la Cluj-Napoca

Celebrul violonist și compozitor Andre Rieu va reveni pe scena sălii BT Arena spre finalul anului 2022. Directorul Sălii Polivalente, Ionuț Rusu, spune că negocierile sunt finalizate în proporție de 90%.

Andre Rieu a concertat pentru prima dată la Cluj-Napoca în 4 aprilie 2019. A avut patru concerte sold-out, un total de 32.000 de spectatori.

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoțiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu livrează publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize, umor și soliști internaționali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susține turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

André Rieu este căsătorit de peste 40 de ani și locuiește, alături de soția sa Marjorie, într-un castel romantic construit în anul 1452 în orașul său natal Maastricht din Olanda. Cei doi au împreună doi fii și cinci nepoți.

 

Comenteaza