Așa arată afișul TIFF 2023

Așa arată afișul TIFF 2023

Organizatorii TIFF au dezvăluit afișul pentru ediția din 2023 a festivalui de film clujean.

"De 22 de ani, TIFF e despre întâlniri care ne schimbă viața. E despre film, e despre prieteni, e despre Cluj. Uite afișul #TIFF2023, prima parte a poveștii de anul acesta. În câteva zile, vei afla întreaga poveste în spotul oficial", transmit organizatorii festivalului. 

Așa arată afișul TIFF 2023

Confort nordic (Northern Comfort, Islanda / Marea Britanie / Germania, 2023) va deschide cea de a 22-a ediție a Festivalul Internațional de Film Transilvania (9 – 18 iunie 2023).  Regizat de cineastul islandez Hafsteinn Gunnar Sigurðsson, filmul face parte din Focus Nordic, un program complex al acestei ediții care va aduce în fața spectatorilor din Cluj-Napoca peste 40 de filme, concerte și cine-concerte din Norvegia, Islanda, Danemarca, Finlanda și Suedia. Vineri, 9 iunie, de la ora 20:45, mii de spectatori sunt așteptați în Piața Unirii alături de echipa filmului și de alți invitați speciali pentru a sărbători startul unei noi ediții TIFF, într-o seară plină de surprize.

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Etichete
Comenteaza