Babasha, chemat din nou pe scenă în concertul Coldplay: ”Vă rog să îi urați bun venit fratelui nostru”

Chris Martin l-a chemat pe Babasha alături de el pe scenă și joi seara, în cel de-al doilea concert Coldplay. Artistul britanic a vorbit și despre incidentul de miercuri, când cântărețul român a fost huiduit.

Chris Martin le-a spus celor prezenți pe stadion, joi seara, la cel de-al doilea concert al trupei Coldplay, că s-a întristat și s-a supărat după momentul huiduielilor din show-ul de miercuri, când l-a adus pe scenă pe Babasha, și s-a întrebat dacă a făcut ceva greșit.

”Aseară am susţinut primul nostru concert în România. M-am simţit şocat, trist şi cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat, nu puteţi schimba asta. Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, asta însemnând că şi pe români. Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteţi cel mai tare public din lume. Aş vrea să invit trei oameni pe scenă. Nu contează de unde sunteţi”, a spus Chris Martin. 

Solistul britanic a pregătit publicul pentru noul moment cu Babasha, anunțând că se va cânta o manea.

„Dacă nu vă place, mergeți la baie, dați mesaje prietenilor sau faceți ce vreți, dar fiți buni. Nouă ne plac muzica și oamenii aceia, ne plac toți oamenii”, a spus artistul.

Babasha a interpretat aceeași melodie ca cea din seara precedentă, însă de data aceasta reacția publicului a fost diferită, cântărețul fiind aplaudat de zecile de mii de spectatori de pe Arena Națională.

 

 

Comenteaza