Balul Operei 2013, în stil italian. Amfitrioni: Ramona Bădescu şi Rareş Bogdan

Balul Operei 2013, în stil italian. Amfitrioni: Ramona Bădescu şi Rareş Bogdan
Balul Operei 2013, organizat la Cluj-Napoca în luna februarie, va avea influențe italiene: un spectacol-premieră Ciao Italia, dirijori şi compozitori italieni, iar românca ce a cucerit Italia, Ramona Bădescu va prezenta evenimentul alături de realizatorul TV, Rareş Bogdan.

Marele Bal al Operei a devenit o tradiţie la Cluj-Napoca din 1992 și a ajuns anul acesta la cea de-a XVIII-a ediție.

Prima seară a Balului Operei aduce aduce în faţa publicului clujean un spectacol în premieră Ciao Italia, oferit de Opera Naţională Română, în regia lui Marius Vlad Budoiu, sub bagheta dirijorului italian David Crescenzi și viziunea scenografică a lui Valentin Codoiu. Spectacolul prezentat de Ramona Bădescu și Rareș Bogdan va continua cu tradiţionala decernare a Trofeelor Lya Hubic și a Premiului Mecena.

După o pauză de șampanie, cea de-a doua parte a Balului aduce pe scenă un moment specific dedicat artei costumului și oferă un spectacol de modă de excepţie, cu designeri cunoscuți și titrați, români și italieni, precum și momentele decernării trofeelor Moda Cum Laude și Top Model. Marele Bufet al Balului Operei, momentele de vals acompaniate de orchestra Operei, precum și performanțele artiștilor invitaţi, vor face din această ediţie o seară de neuitat.

Cea de-a doua seară, Gala Laureaţilor, dedicată personalităților premiate în cadrul edițiilor anterioare cu Trofeul Lya Hubic, Premiul Mecena, Moda cum Laude, Seniorii Cetății și Emblemă de Cluj, precum și alți invitați, debutează cu momentul decernării Titlului și Medaliei Senior al Cetății și a Medaliei Emblemă de Cluj, ediția 2013. Seara continuă cu un concert de gală, urmat de un cocktail oferit invitaţilor.

 

Etichete
Comenteaza