Boc: "Unde-s doi puterea creşte şi duşmanul nu sporeşte", ăsta-i mesajul pentru toată lumea FOTO / VIDEO

Boc:
Oficialităţile clujene s-au prins în horă, uitând pentru câteva minute de rivalităţile politice, cu ocazia sărbătoririi Unirii Principatelor la Cluj-Napoca.

Reprezentanţii clasei politice de la Cluj au utitat preţ de mai bine de o oră de rivalităţile politice, iar la finalul ceremoniei de sărbătorire a „Unirii Principatelor" de la 24 ianuarie 1859.

Prinşi în horă alături de oamenii de rând „mai marii zilei" au avut doar mesaje pacificatoare: „Unde-i unul nu-i putere, unde-s doi puterea creşte şi duşmanul nu sporeşte, ăsta-i mesajul pentru toată lumea. (...) Fără 24 ianuarie nu ar fi existat să învăţăm din lecţia înaintaşţilor noştri care ne-au spus că acolo unde este unirea este şi puterea, acolo este şi România", a transmis primarul Clujului, Emil Boc.

„Ce să spun mai mult decât să fim uniţi, să fim sinceri unii faţă de alţii, să ne privim în ochi, să ne respectăm şi să tragem toţi la aceeaşi căruţă, la căruţa numită România. Cred că este momentul să utiăm toate tensiunile care au existat, am început un ciclu nou, trebuie să îl ducem până la capăt", a precizat prefectul Clujului, Gheorghe Vuşcan.

"Dacă vom rămâne uniţi vom răzbate toate greutăţile", a punctat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Horea Uioreanu.

 

Comenteaza