Cât a cheltuit o tânără pe mâncare și băuturi la UNTOLD. Nota de plată pentru cele patru zile de festival

Cât a cheltuit o tânără pe mâncare și băuturi la UNTOLD. Nota de plată pentru cele patru zile de festival

O influenceriță a prezentat prețurile diverselor produse alimentare și băuturi disponibile în cadrul festivalului

Cu telefonul în mână, fata a înregistrat un videoclip în care a expus câțiva dintre furnizorii de mâncare și băuturi din cadrul festivalului și prețurile acestora, scrie realitatea.net.

În prima seară a festivalului, tânăra a început cu un sandwich delicios de la Djamon, pe care la achiziționat la prețul de 60 lei. Pentru desert, influencerița a optat pentru un profiterol de la Chez Marie, care a costat 30 de lei, prețul aparent ridicat nefiind întâmpinat cu entuziasm. Apa a devenit esențială pentru a face față temperaturilor ridicate în timpul festivalului, astfel că influencerița a achiziționat patru sticle mici de apă, cu un total de 48 lei. Prețul de 12 lei pe sticlă poate părea mare, dar este adesea o obișnuință la evenimentele de acest gen. În ceea ce privește băuturile alcoolice, influencerița a cheltuit 36 lei pentru două beri și 33 lei pentru un cocktail, creându-și astfel o varietate de băuturi pentru a-și potoli setea în timpul concertelor.

Pe parcursul celei de-a doua zi a festivalului, tânăra și-a propus să testeze alte preparate culinare. Astfel, a optat pentru o porție de cartofi și un burger de la Pleșcavița, care a costat 55 lei. Ca băuturi răcoritoare a optat pentru o cola, care a costat-o 16 lei.

În a treia zi, influencerița a ales un hot dog, care a costat 27 lei, și o porție de cartofi prăjiți cu sos, la prețul de 25 lei. Pentru desert, o clătită cu ciocolată a însemnat o cheltuială suplimentară de 27 lei.

În ultima seară a festivalului, influencerița s-a răsfățat cu o porție de aripioare picante, pentru care a plătit 35 lei. 

În total, cheltuielile înregistrate de influenceriță pe parcursul celor patru zile de Untold doar pe mâncare și băutură au însumat 750 lei.

Comenteaza