Cât costă biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj

Cât costă biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj
Biletele pentru concertul pe care britanicii de Depeche Mode îl vor susţine, în vara anului viitor, pe Cluj Arena au fost puse în vânzare vineri, 21 octombrie 2016.

Preţul a acestora variază între 131 şi 487 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă. Pot fi cumpărate atât online, de pe eventim.ro, cât şi din magazinele partenere.

Show-ul de la Cluj-Napoca, din pe 23 iulie 2017, face parte din turneul european al trupei, „Global Spirit Tour", care va începe în luna mai, la Stockholm.

Turneul în cadrul căruia Dave Gahan, Martin Gore şi Andrew Fletcher vor ajunge şi în România va promova următorul disc al trupei britanice, cel de-al 14-lea, „Spirit". Despre cel mai recent material de studio, Andrew Fletcher a spus, în cadrul conferinţei de la Milano în care trupa a anunţat turneul, că încă nu este finalizat şi că va fi lansat în primăvară.

Trupa Depeche Mode a mai concertat în România, în 2006 şi în 2013 la Bucureşti.

Cu o carieră ce se întinde pe parcursul a 32 de ani şi care însumează până în prezent 12 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de exemplare în toată lumea, Depeche Mode este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii.

Comenteaza