Cătălin Botezatu deschide Festivalul Transilvania Fashion 2022 de la Cluj

Cătălin Botezatu deschide Festivalul Transilvania Fashion 2022 de la Cluj

Ediția 2022 a Festivalului Internațional de Modă Transilvania Fashion – powered by Banca Transilvania va avea loc la Cluj-Napoca, la Centrul de Cultură Urbană Casino, în perioada 09-11 Septembrie 2022, sub egida European Fashion Council și FashionTV.

Festivalul Transilvania Fashion (FTF) este parte a unui ciclu de Gale dedicate prezentării și premierii excelenței în domeniul modei, pe care Asociația Culturală Pro Transilvania și Dr. Matei Miko, Președintele Festivalului, le organizează de peste 25 de ani, transmite observi.ro

Festivalul Transilvania Fashion a fost conceput să contribuie la amplificarea vizibilității creativității designerilor prezentați, pe vasta scenă Europeană, prin contribuția conjugată a mass media și a partenerilor din European Fashion Council și FashionTV.

FTF 2022 va debuta, vineri seara, de la ora 20:00, cu o spectaculoasă colecție semnată de Cătălin Botezatu, într-un show care poartă amprenta unică a creatorului român. Secțiunea designerilor consacrați cuprinde în acest an nume sonore, pe lângă cel al designerului Cătălin Botezatu, Aleha Toncea, Tudor Halațiu, Claudia Rawlings (Londra), Kinga Varga sau Raluca Soare.

În toate cele trei zile ale ale Festivalului, un studio foto special amenajat va fi pus la dispoziția fotografilor pentru ședințe foto cu modelele și creațiile prezentate pe catwalk. Accesul la FTF 2022 este liber, în limita locurilor disponibile.

Festivalul Transilvania Fashion este parte a unui ciclu de Gale dedicate prezentării și premierii excelenței în domeniul modei, organizate în ultimii 28 de ani, și a fost conceput să amplifice vizibilitatea designerilor prezentați, pe vasta scenă Europeană, prin contribuția conjugată a partenerilor din European Fashion Council.

Imaginat sub forma unui eveniment outdoor complex, street fashion într-o viziune neașteptată, couture într-o formulă inovativă, potențate prin prezența unui studio foto/video pus la dispoziția artiștilor vizuali prezenți la festival, conceptul propune o abordare nouă a formulelor consacrate pentru evenimentele de acest tip și va crea o emulație pe toate palierele expresiei de fashion şi styling. 

Comenteaza