Ce a văzut Parisul se vede şi la Cluj: secţiune de filme "îndrăzneţe" la festivalul "Tres Courts"

Ce a văzut Parisul se vede şi la Cluj: secţiune de filme
Festivalul internaţional "Tresc courts" care ajunge şi la Cluj între 25-30 aprilie include anul acesta şi o selecţie cu genericul "Ils ont ose / Au îndrăznit" ce prezintă filme "deochiate" şi care mai este prezentată doar la Paris.

"Este o selecţie care mai este prezentată la Paris, <Ils ont ose / Au îndrăznit>. În fiecare an are o temă diferită. Dacă va fi bine primită vom continua şi la anul, cu altă temă", a specificat Raluca Mateiu, coordonatoarea festivalului în România.

Anul acesta vor fi prezentate în cadrul secţiunii scurt-metraje cu durata de până în 3 minute, cu preponderenţă erotice. "Acest program, departe de a fi <corect din punct de vedere politic> prezintă pentru prima dată şi în exclusivitate la Cluj o selecţie de filme <deochiate>, trash&glam, îmbibate de erotism, atrmosferă toridă şi mult umor", au specificat organizatorii. 

Proiecţia foarte scurt-metrajelor din selecţia "Ils ont ose" va putea fi urmărite sâmbătă, de la ora 22, în club Midi şi va fi urmată de o petrecere animată de DJ-iii Marwan şi DuBase.

Etichete
Comenteaza