Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce alte pretenții are

Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce alte pretenții are

Pentru a-și menține acest stil de viață echilibrat chiar și în timpul turneelor, Lenny Kravitz are câteva cerințe specifice adresate organizatorilor UNTOLD.

Camera în care se cazează trebuie să fie menținute la o temperatură constantă de aproximativ 74 de grade Fahrenheit (23 de grade Celsius), fără ventilație directă de la aerul condiționat. El preferă un mediu constant și plăcut, fără fluctuații care ar putea afecta vocea sa sau confortul general, scrie viva.ro.

O oglindă în mărime naturală este esențială pentru Lenny, permițându-i să se pregătească meticulos pentru aparițiile sale scenice. De asemenea, solicită locuri confortabile pentru patru persoane, arătând că apreciază compania echipei sale și dorește un spațiu primitor și relaxant înainte de a urca pe scenă.

Un alt aspect interesant este modul în care sunt prezentate produsele în camera sa. Kravitz preferă ca toate articolele să fie așezate pe masă ca și cum ar fi fost scoase dintr-o pungă de cumpărături iar apa trebuie păstrată la temperatura camerei.

Dieta lui Lenny este predominant vegană, concentrându-se pe alimente crude. El își cultivă majoritatea produselor pe proprietățile sale din Bahamas și Brazilia, inclusiv kale, broccoli și fructul său preferat, soursop. Fidel stilului său de viață sănătos, legendarul rocker solicită ca toate produsele să fie organice, oriunde este posibil. În camera sa de hotel, nu există pahare sau linguri de plastic și nici șervețele de hârtie, reflectând preocuparea sa pentru protecția mediului și preferința pentru materiale sustenabile.

Lenny Kravitz va concerta la Untold 2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din lume.

Comenteaza