Cel mai nou film semnat Florin Piersic Jr., lansat în prezenţa echipei la Cluj VIDEO

Cel mai nou film semnat Florin Piersic Jr., lansat în prezenţa echipei la Cluj VIDEO
Cel de-al treilea lungmetraj scris și regizat de Florin Piersic Jr. –Killing Time – o comedie neagră, pigmentată cu dialoguri savuroase, va avea premiera naţională vineri, 1 martie. La Cluj, filmul va putea fi văzut la Cinema Florin Piersic și Odeon Cineplex urmând ca din 8 martie să fie proiectat și la Cinema Victoria.

Evenimentul de gală de la Cluj va avea loc la Cinema Florin Piersic vineri, 1 martie, de la ora 20:00 în prezența echipei filmului.

Despre film:

Doi asasini plătiți își așteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg. Tensiunea crește. Glumițele nevinovate se transformă în împunsături ironice. Insultele devin amenințări. Va curge sânge.

"Killing Time își are punctul de plecare într-un clișeu simplu, într-o situație care a apărut
deja în nenumărate alte filme. Acesta este motivul pentru care, încă din primele scene, se
regăsesc mai multe referințe la unele dintre filmele clasice ale genului. Dar filmul vrea, de
fapt, să atingă o zonă mai puțin explorată și să spună o poveste despre viață și moarte într-un
mod complet diferit", spune Florin Piersic Jr.

Despre regizor:

Și-a început cariera în teatru, unde a jucat în: Comedia Erorilor, Zoo Story, Copiii unui Dumnezeu mai mic, Zaruri și cărți, etc. Unul dintre cele mai importante momente din activitatea sa teatrală îl reprezintă apariția în one man show-ul Sex, drugs, rock and roll, de Eric Bogosian, un tur de forță pentru care Florin a fost distins în 2002 cu premiul UNITER. În 2005 a regizat două filme independente - Fix Alert și Eminescu vs.Eminem.

 

 

Comenteaza