Chef Foa vine la Cluj, la Street Food Festival

Chef Foa vine la Cluj, la Street Food Festival
Cunoscut în lumea culinară sub numele de Chef Foa, Florin Scripca, va fi prezent la prima ediție a Street Food Festival, eveniment ce va avea loc în perioada 7 - 10 Iulie 2016, pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca.

„Zona de street food a fost întotdeauna aproape de sufletul meu și mă bucur că există astfel de inițiative în România. Îmi doresc să dezvoltăm cât mai mult această nișă și să ne bucurăm tot mai mult de preparate autentice, gătite din ingrediente sănătoase, astfel că la Street Food Festival de la Cluj vă aștept cu multă mâncare deosebită și o super atmosferă", spune Florin Scripca.

Când gătește Chef Foa

În serile de 8 și 9 iulie, Chef Foa va pregăti cina pentru clujeni, iar în 10 iulie, duminică, va fi o zi dedicată familiei și va servi un brunch.

Burgeri şi cheeseburgeri savuroşi, costiţe afumate, dulci sau picante, cârnaţi aromați, cu curry sau caşcaval, specialităţi asiatice precum sushi sau îngheţată thailandeză, preparate ale bucătăriei italieneşti precum porchetta sau arrosticini, sunt doar câteva din sortimentele savuroase care vor putea fi servite în festival.

De asemenea, pentru o experienţă completă, gurmanzii vor putea savura diferite tipuri de craft beer, cafea proaspăt prajită, dar şi soiuri încântătoare de vin.

Comenteaza