Clujenii de la Mute reprezintă România la Festivalul Imagine International 2012 VIDEO

Clujenii de la Mute reprezintă România la Festivalul Imagine International 2012 VIDEO
Trupa clujeană de rock alternativ "MUTE" va reprezenta România în finala Festivalului Imagine International, ediţia 2012.

Mute este o trupă de rock alternativ din Cluj-Napoca lansată în decembrie 2009. Din componenţa ei fac parte Mihai Tăbăcaru (voce), Andrei Brumaru (chitară solo), Alexandru Nap (chitară ritm), Cristian Anton (bass) si Sara Sîntamarian (tobe).

"Patru dintre noi am fost colegi în gimnaziu la aceeaşi şcoală unde am început studiul de instrument şi am descoperit plăcerea de a cânta. S-a întâmplat să avem personalităţi, idei şi gusturi asemănătoare în privinţa muzicii şi nu numai. De aceea între noi a existat întotdeauna o relatie bună fapt care a dus la creşterea performantelor noastre muzicale. Ne simtim bine pe scenă alături de fanii noştri", au scris membrii trupei pe site-ul oficial Mute.

În 13 noiembrie 2011, trupa s-a clasat pe locul doi în finala de la Bucureşti a concursului "Byron - Rock your Highschool", iar în 4 septembrie 2011, Mute s-a clasat pe locul 1 în finala Festivalului Imagine Romania 2011.

În prezent, trupa Mute lucrează la primul album şi pregăteşte noi concerte.

Etichete
Comenteaza