Colaboratorii lui Emil Boc, plecaţi din Primăria Cluj la Guvern, se întorc acasă VIDEO

Colaboratorii lui Emil Boc, plecaţi din Primăria Cluj la Guvern, se întorc acasă VIDEO
Cinci din cei şase angajaţi care l-au urmat pe premier la Bucureşti au contractele de muncă cu primăria suspendate, iar instituţia este obligată să îi repună în funcţiile deţinute anterior. Printre cei cinci se numără şi Mihaela Boc, nepoata fostului premier.

Deşi l-au urmat la Bucureşti pe fostul premier, colaboratorii lui Emil Boc din cadrul primăriei clujene nu şi-au pierdut locurile de muncă. Contractele lor de muncă cu municipalitatea nu au încetat niciodată şi ei se pot întoarce oricând la Cluj pentru a-şi relua activitatea.

"În prezent, raporturile lor de muncă cu primăria Cluj-Napoca sunt suspendate, deci nu sunt încetate. În momentul în care detaşarea este încetată, raporturile de muncă îşi reiau cursul normal", a spus Andrada Rarău biroul mass-media Primăria Cluj,

În această situaţie se află cinci din cei şase angajaţi ai primăriei detaşaţi la Bucureşti. Darius Pintilie, fostul consilier al lui Emil Boc, şi-a încetat raporturile de muncă cu municipalitatea în cursul anului trecut.

"Celelalte patru, pentru a se întoarce la lucru în primărie, Guvernul trebuie să trimită un act care să ateste încetarea detaşării. Din ziua următoare, cele patru persoane pot reveni la locul lor de muncă din primărie la fel ca înainte", a mai spus Andrada Rarău.

Printre persoanele care se pot întoarce la lucru în primărie se regăsesc Marinel Tămaş, fostul fotograf oficial al premierului , Peter Pal, fost consilier al şefului executivului dar şi Mihaela Boc, nepoata premierului, care a deţinut funcţia de consilier la guvern.

Reporter: Cosmin Oanţă
Imagine: Florin Dan

 

Comenteaza