Concert caritabil pentru victimele din Colectiv, la Cluj-Napoca

Concert caritabil pentru victimele din Colectiv, la Cluj-Napoca
Sâmbătă, 14 noiembrie, se vor organiza în toată ţara concerte caritabile pentru ajutorarea familiilor victimelor din clubul bucureştean Colectiv, cât şi a supravieţuitorilor. La Cluj-Napoca, evenimentul va avea loc în parcarea Cluj Arena.

Trupele care au confirmat prezența sunt: Costi Cămărăşan Band, Diamonds Are Forever, Dirty Shirt, Front, For The Wicked, Marchosias şi Scars of a Story. Concertul va începe la ora 19:00, iar biletul de intrare costă 30 de lei. Pe toată durata evenimentului fumatul este strict interzis. 

"Site-ul Ambilet.ro este suspendat, întreaga echipă Maximum Rock este în continuare la spital. Nu avem acces la modificarea preţurilor, nici a evenimentului. De aceea, cei ce doresc să îşi cumpere bilete în avans o pot face direct la The Shelter, începând de vineri, când se redeschide clubul.

Cei care au cumpărat deja bilete online la turneul aniversar Dirty Shirt pot intra la eveniment. Cei ce doresc vor putea dona o sumă suplimentară direct la concert", transmit organizatorii evenimentului clujean. 

Toți banii strânși din vânzarea biletelor și tricourilor trupelor vor fi redirecționați spre Fundația Estuar, cea care ține legătura cu familiile victimelor.

"Vom asigura transparența procesului de donații prin specificare sumei strânse la finalul evenimentului și prin prezentarea ordinului de plată, ca dovadă că banii au fost transferați în contul fundației care gestionează platforma de donații", mai spun organizatorii.

48 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte peste 150 au fost rănite în urma tragediei din clubul bucureştean Colectiv, în noaptea de 30 octombrie, atunci când un incendiu a izbucnit în timpul unui concert rock.

 

Cine dorește să doneze are la dispoziție şi conturile fundației:

Cont în lei:
RO45RNCB0064004896460001
Fundația Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, București

Cont în euro:
RO64 RNCB 0076 0048 9646 0029
Fundația Estuar
Banca Comercială Română, Sector 5, București

Adresa băncii: Bdul Tudor Vladimirescu nr. 57, Bl. T 4, sector 5, București.
SWIFT: RNCBROBU

Estuar Paypal - fundatiaestuar@gmail.com
Merchant account ID - VQKGP9J7MTA9E

Comenteaza