Concert Nigel Kennedy la Cluj. Acces începând cu ora 18:30 şi parcare gratuită

Concert Nigel Kennedy la Cluj. Acces începând cu ora 18:30 şi parcare gratuită
Unul dintre cei mai importanți violoniști pe care i-a produs Marea Britanie vreodată, Nigel Kennedy, aduce la Cluj-Napoca un nou concept, care se învârte în jurul „Anotimpurilor” lui Vivaldi. Concertul va avea loc miercuri, 19 octombrie, începând cu ora 20:00, la Sala Polivalentă.

Adept al amestecurilor de stiluri, Nigel Kennedy, nu a ezitat niciodată să își surprindă publicul prin improvizațiile sale, dar și prin stilul său unic și avangardist. Noul spectacol al său, "Vivaldi - The New Four Seasons", este o experiență muzicală unică și un spectacol surprinzător.

„Totuşi suntem în secolul XXI şi îmi doresc să prezint o nouă interpretare a pieselor, o nouă fomă cu un fond profund, lucru ce mi se pare vital pentru lumea modernă de azi", susține Kennedy.

Accesul spectatorilor la eveniment va fi permis de la ora 18:30, în condiţiile în care concertul începe la 20:00, iar organizatorii recomandă acestora să vină din timp pentru a evita aglomeraţia și pentru a reuși să intre în sală până la ora la care va începe spectacolul. În caz contrar, accesul se va putea face numai în pauza dintre cele două părți ale spectacolului.

Totodată, pentru spectacolul lui Kennedy de miercuri, organizatorii anunță că întreaga parcare subterană a Sălii Polivalente va fi la dispoziția celor veniţi la concert, în mod gratuit. Persoanele prezente la eveniment sunt rugate să folosească această parcare și să nu aglomereze aleile din apropiere Sălii Polivalente.

Biletele la concert costă între 159 şi 298 de lei, cele la categoriile 98 şi 139 de lei fiind deja epuizate. În ziua evenimentului, începând cu ora 14:00, biletele se vor mai găsi doar la casieria Sălii Polivalente şi pe internet, pe www.salapolivalenta.ro.

Comenteaza