Concertul Sting de la Cluj se mută pe toamnă

Concertul Sting de la Cluj se mută pe toamnă

Din cauza restricțiilor impuse de situația epidemiologică, concertele STING – My Songs programate între 5 și 21 martie se amână pentru toamna anului 2022.

Biletele achiziționate deja vor fi automat valabile la noile date disponibile. Dacă nu veți dori sau nu veți putea participa la concert la data la care acesta a fost reprogramat, puteți trimite o cerere de rambursare pe www.iabilet.ro/retur până cel târziu joi, 17 martie 2022, ora 23:59. Pentru alte întrebări legate de biletele achiziționate, vă rugăm să vă adresați organizatorului Backstage Production, pe adresa de e-mail office@backstage-events.ro.

Concertul My Songs al lui Sting este un spectacol exuberant și dinamic, cu cele mai îndrăgite cântece ale sale, scrise de-a lungul carierei ilustre a celui care a câștigat 17 premii Grammy, atât cu The Police, cât și ca artist solo. Apreciat ca fiind un „spectacol magistral de la început până la sfârșit”, concertul „îi poartă pe fani într-o călătorie muzicală în timp”, cu „hituri precum „Fields of Gold”, „Shape of my Heart”, „Roxanne” și „Demolition Man” care punctează un show de neuitat”. De asemenea, fanii se vor putea bucura să asculte „Englishman In New York”, „Every Breath You Take”, „Roxanne”, „Message In A Bottle” și multe altele.

 Cel mai recent album al lui Sting, The Bridge, a fost lansat la nivel mondial pe 19 noiembrie și prezintă prolificitatea și diversitatea sa în materie de compoziție. Scrisă și înregistrată într-un an de pandemie globală, această nouă colecție îl găsește pe Sting meditând asupra pierderilor personale, separării, perturbării, lockdownului și tulburărilor sociale și politice extraordinare. Reprezentând diferite etape și stiluri din întreaga sa carieră de neegalat și inspirându-se din genuri precum rock n’ roll, jazz, muzică clasică și folk, albumul eclectic prezintă sunetul chintesențial al lui Sting pe piese pop-rock, precum salva rock de deschidere a albumului „Rushing Water” și noua piesă cu iz indie-pop „If It’s Love”. Pentru a explora albumul, vizitați http://thebridge.sting.com.

În turneu, Sting va fi acompaniat de un ansamblu electric, rock, format din Dominic Miller (chitară), Josh Freese (tobe), Rufus Miller (chitară), Kevon Webster (clape), Shane Sager (muzicuță) cu Melissa Musique și Gene Noble (backing vocals).

Prețurile biletelor:

STANDING A – 315 lei + comision de emitere

STANDING B – 171 lei + comision de emitere

SEATING cat. 1 – 441 lei + comision de emitere

SEATING cat. 2 – 306 lei + comision de emitere

SEATING cat. 3 – 261 lei + comision de emitere

SEATING cat. 4 – 198 lei + comision de emitere

Etichete
Comenteaza