Video Foto Continuă Festivalul Dumitru Fărcaș, după un concert tribut Maria Tănase și maestrul taragotului

Continuă Festivalul Dumitru Fărcaș, după un concert tribut Maria Tănase și maestrul taragotului

Astăzi, 4 noiembrie, culminăm FESTIVALUL DUMITRU FĂRCAȘ cu omagiu și recunoștință pentru Maestrul care a îmbogățit patrimoniul muzical românesc cu sunetul inconfundabil al taragotului său. Casa de Cultura a Studentilor Cluj Napoca va răsuna de ecourile muzicii care ne poartă într-o eternă amintire pentru Dumitru Fărcaş!

Concertul de gală ne va purta, începând cu ora 18:00, prin acordurile muzicii populare, cu participarea unor nume sonore ale folclorului românesc, care s-au alăturat pentru a celebra moștenirea muzicală lăsată de Maestrul Dumitru Fărcaș. Este momentul în care tradiția se întâlnește cu prezentul, iar muzica se contopește cu sufletele noastre. Dacă încă nu v-ați asigurat prezența, mai sunt câteva bilete disponibile: https://www.bilete.ro/festivalul-dumitru-farcas/.

Vineri, un eveniment special a avut loc în cadrul festivalului: concert tribut Maria Tănase și Dumitru Fărcaș. Joi seara a avut loc Vernisaj „Dumitru Fărcaș - OMUL din spatele taragotului”. Taragotul și instrumentele tradiționale de suflat. Invitați: Călin Han, Toth Jozsef. Degustare de vin pe muzică de taragot. Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca. VIDEO AICI!

Comenteaza