Csipike și Aleodor Împărat, pe scena Teatrului de Păpuși din Cluj, în weekend

Csipike și Aleodor Împărat, pe scena Teatrului de Păpuși din Cluj, în weekend
Artiștii Teatrului de Păpuși Puck din Cluj-Napoca îi așteaptă, la sfârşit de săptămână, pe cei mici, dar și pe cei mari, cu două spectacole: „Csipike” și „Cenușăreasa”.

Sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 11:00, secția maghiară a va juca spectacolul „Csipike". Regia este semnată de Varga Ibolya. Distribuția este alcătuită din Giriti Réka, László Réka, Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Takács Enikő, Csortán Márton, György László, Kötő Áron, Okos Attila Ákos și Urmánczi Jenő.

Duminică, 16 octombrie, de la orele 11:00 și 12:30, va avea loc spectacolul „Aleodor Împărat", după Petre Ispirescu, în regia și scenariul lui Decebal Marin. Scenariul, regia şi mecanismele piesei sunt semnate de Decebal Marin, scenografia aparţine lui Vlad Tănase, iar muzica este creată de Traian Păcurar.

Din distribuţie fac parte actorii Andreea Bolovan, Ionuţ Constantinescu, Iulia Dinescu, Robert Gutunoiu, Călin Mureşan şi Andra Ştefan. Amintim că între 17 și 21 octombrie va avea loc ediția a XV-a a Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete Puck.

Etichete
Comenteaza