Cu ce impresii au plecat cei mai buni DJ-i din lume de la Untold

Cu ce impresii au plecat cei mai buni DJ-i din lume de la Untold
Peste 330.000 de persoane au participat la ediţia din 2017 a festivalului clujean Untold. Pe scena principală au urcat cei mai buni DJ-i ai lumii: Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Tujamo, Armin van Buuren, Afrojack, Martin Garrix şi Steve Aoki.

Cu toţii s-au declarat îndrăgostiţi de publicul român, fie că au venit pentru prima dată în capitala Transilvaniei fie că s-au aflat la platane pentru a treia oară. Şi au avut şi de ce. Zeci de mii de oameni s-au distrat pe mixurile lor. Sâmbătă, capacitatea Cluj Arena a fost atinsă şi stadionul s-a închis temporar. Circa 90.000 de suflete au dansat şi cântat la unison. Dj-ii le-au mulţumit fanilor fluturând tricolorul, îmbrăcând tricoul echipei naţionale de fotbal sau cel al echipei clujene "U" Cluj, au rostit câteva cuvinte în limba română "Salut, Cluj!", "România, vă iubesc!", şi-au prelungit prestaţiile cu ore bune şi nu în ultimul rând au postat poze din timpul show-urilor de la Untold pe reţelele de socializare. 

Armin van Buuren a scris pe Facebook: "Mulţumec Untold pentru 5,5 ore de iubire şi energie!". Postare care a primit mii de like-uri şi sute de share-uri. 

Hardwell a postat o fotografie, de pe scenă, cu publicul la care a adăugat emoticoane de iubire şi party! 

 

,

Grecii Dimitri Vegas & Like Mike se simt ca şi acasă la Cluj. Ei au fost prezenţi pentru a treia oară la Untold, iar pe contul oficial de Instagram au postat două fotografii în care au prezentat "familia lor din România". 

 

Romanian Fam

O postare distribuită de Dimitri Vegas & Like Mike (@dimitrivegasandlikemike) pe 6 Aug 2017 la 01:53 PDT

Tujamo mulţumeşte sincer Untold-iştilor. 

Martin Garrix şi Steve Aoki probabil nu s-au trezit până la momentul publicării articolului. Ei au încheiat ediţia din 2017 Untold, pe ploaie, şi au mixat până după ivirea zorilor.

Comenteaza