CULTURĂ. Ce spectacole se joacă în ianuarie pe scenele din Cluj

CULTURĂ. Ce spectacole se joacă în ianuarie pe scenele din Cluj
Premiera spectacolului “Strigăte şi şoapte”, după scenariul cineastului suedez Ingmar Bergman, are loc în 23 ianuarie la Teatrul Maghiar de Stat (TMS), în regia lui Andrei Şerban.
în luna ianuarie mai sunt programate, pe scena Teatrului “Lucian Blaga”, reprezentaţii cu piesele “Purificare” de Sarah Kane şi “Don Juan în Soho” de Patrick Marber, ambele în regia lui Andrei Şerban.

Sâmbătă este programat spectacolul de comedie “Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, în regia Monei Chirilă, iar duminică va fi jucată piesa “Cântăreaţa cheală” de Eugene Ionesco.

Repertoriul lunii ianuarie al Teatrului “Lucian Blaga” include şi piesele “Când noi, morţi, înviem” de Henrik Ibsen, în regia Cătălinei Buzoianu, “Noaptea Walpurgiei sau Paşii Comandorului” de Venedikt Erofeev în regia lui Mihai Măniuţiu, “Dansul morţii” de August Strindberg, în viziunea scenică a regizorului Sorin Misirianţu, “Mansardă la Paris cu vedere spre moarte” de Matei Vişniec, pus în scenă de Radu Afrim şi “Livada de vişini. O continuare” - un spectacol regizat de Nic Ularu.
Comenteaza