CULTURĂ. „Glasul tobelor în noapte”, mâine şi vineri la Fabrica de Pensule

CULTURĂ. „Glasul tobelor în noapte”, mâine şi vineri la Fabrica de Pensule
Spectacolul „Glasul tobelor în noapte”, ce prezintă o selecţie din texte ale lui Bertolt Brecht, în regia Mariei Racz, va fi prezentată mâine şi vineri, de la ora 20, la Sala Mică din incinta centrului cultural independent Fabrica de Pensule, de pe strada Henri Barbusse.
Spectacolul îl are ca protagonist pe actorul Vetesi Nandor (foto), absolvent anul trecut al Facultăţii de Teatru si Televiziune la Cluj-Napoca şi care începând cu 2006 a jucat în mai multe spectacole de tip „one man show”.

„Tema principală a  spectacolului este prezentarea scriitorului si a dramaturgului Bertolt Brecht. In spectacol pe langă citatele lui Mackie Messer din „Opera de trei parale” apar si alte texte a  lui Brecht mai putin cunoscute. Majoritatea oamenilor nu stiu că, Brecht la inceputul carierei sale a scris poezii si nuvele, care au stat la  baza  dramelor sale. Aceste nuvele si poezii iau rolul principal in  acest spectacol şi prezintă scriitorul si omul de teatru Bertolt Brecht dintr-o perspectivă mai putin cunoscută, prin melodiile sale din Opera de trei parale”, a menţionat Mihaela Panaite, directorul proiectului Sala Mică, în prezentarea evenimentului.

Reprezentaţia va avea loc în limba maghiară şi beneficiază de subtitrare în limba română.

Biletele la spectacol costă 10 lei şi se pot achiziţiona de la Sala Mică sau de la Galeria Quadro, de pe strada Napoca.

Comenteaza