CULTURĂ. Programul Nocturne, de vineri seara la Teatrul Puck

CULTURĂ. Programul Nocturne, de vineri seara la Teatrul Puck
O nouă stagiune a programului Nocturne, ce conţine spectacole experimentale de clownerie, animaţie, musical sau păpuşerie, adresate cu precădere adulţilor, studenţilor sau elevilor în an terminal, va fi organizată începând de vineri de către Teatrul Puck.
„Publicul nou are prilejul să treacă de bariera generatoare de inhibiţii legate de spaţiul teatral destinat doar copiilor şi să urmărească evoluţia actorilor păpuşari dornici de experiment în zona teatrului de figuri, a experimentului plastic şi teatral. Noua stagiune va cuprinde spectacole realizate în colaborare cu Facultatea de Teatru şi Televiziune şi spectacole ale unor companii teatrale din ţară: Teatrul 74, Teatrul Ariel cu secţiunea Underground”, au precizat reprezentanţii Teatrului de Păpuşi Puck, aflat sub autoritatea Consiliului Judeţen Cluj.

Primul spectacol ce va fi prezentat vineri este „Femeia ca un câmp de luptă”, de Matei Vişiniec, regia Mona Chirilă. între spectacolele ce uremază să fie difuzate ulterior se numără şi „Hoţii”, de Conor McPherson, regizat de Cristi Juncu la Teatrul 74 din Târgu-Mureş.

Spectacolele, în număr de cinci, vor avea loc în fiecare vineri seara, începând de la ora 19. Biletele sunt disponibile la agenţia Teatrului Naţional.
Comenteaza