CULTURĂ. Radu Beligan joacă deseară în „Egoistul”, la Teatrul Naţional

CULTURĂ. Radu Beligan joacă deseară în „Egoistul”, la Teatrul Naţional
Maestrul Radu Beligan (foto) este protagonsitul spectacolului „Egoistul”, regia Jean Anouilh, ce va fi prezentat deseară la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca.
Beligan este totodată şi regizor al spectacolului. Cunoscutul actor va juca alături de Simona Bondoc, Damian Crâşmaru, Sanda Toma, Mihai Niculescu, Lamia Beligan, Tomi Cristin, Medeea Marinescu, Silviu Biriş, Ileana Olteanu şi Cesonia Postelnicu.

„Egoistul este un spectacol extraordinar în care îl putem întâlni pe maestru nu numai în calitatea ce i-a adus notorietatea, cea de interpret, dar şi într-o alta, la fel de apreciată, cea de regizor. Sub bagheta sa prinde viaţă casa de sfârşit de secol XX a unui celebru dramaturg, prin care se perindă toţi apropiaţii acestuia pentru a obţine mult râvnitele... autografe, pe cecuri de 20.000 de franci. Cu replici de un firesc uluitor se construieşte o poveste comică, presărată cu mici panseuri care, până la final, conturează fidel destinul şi filosofia de viaţă a unui om care a trăit, dăruindu-se generos unei lumi prea puţin dispusă să-l înţeleagă”, menţionează reprezentanţii agenţiei Vreaubilet.ro, în prezentarea piesei. 

Reprezentaţia va începe la ora 19.00.
Comenteaza