Cum a ajuns Jared Leto, solistul 30STM, unul dintre idolii de la Hollywood

Cum a ajuns Jared Leto, solistul 30STM, unul dintre idolii de la Hollywood
Jared Leto , actorul si cantaretul in varsta de 42 de ani, este considerat “baiatul de aur” al Hollywood-ului. Cariera sa uimitoare in actorie a atins apogeul cu rolul din filmul Dallas Buyers Club, pentru care a castigat premiul Oscar, Globul de Aur si MTV Music Awards.

Dupa turneul "This is War" ce a intrat in cartea recordurilor ca fiind cel mai lung turneu al unei trupe rock, nonconformistii componenti ai 30 Seconds to Mars au adus inca o data, ceva nou, la lansarea albumului "LOVE, LUST, FAITH+ DREAMS": Printr-un parteneriat NASA, piesa a fost trimisa pe orbita difuzata pentru prima data in Spatiu! Piesa se va auzi si la Bucuresti pe data de 5 Iulie.

Cu o cariera uimitoare, multitalentatul artist ii multumeste pentru ceea ce a ajuns, nimanui altcuiva decat mamei sale, Connie Leto. In discursurile sale o mentioneaza negresit pe aceasta, spunand ca nu ar fi ceea ce este fara sprijinul si sustinerea pe care i-a oferit-o de-a lungul anilor.

In ciuda faptului ca nu a avut o copilarie bogata si usoara, tatal lui parasindu-i pe el, fratele lui, Shannon si pe mama sa inca de mici, acestia au fost intotdeauna ambitionati si impinsi catre arta.

In discursul emotionant din cadrul premiilor Oscar, unde ca partenera a avut-o pe mama sa, Jared a spus: "In 1971, orasul Bossier, Louisiana, traia o adolescenta, gravida cu cel de-al doilea copil al sau. O mama singura care abandonase studiile , insa cumva a reusit sa ofere o viata mai buna copiilor sai. Si-a incurajat copii sa fie creativi, sa munceasca mult si sa faca ceva special. Acea fata este mama mea si este aici in seara aceasta.Vreau doar sa iti spun , te iubesc Mama. Iti multumesc pentru ca m-ai invatat sa visez". Acesta mai spune ca a fost crescut printre artisti, muzicieni, fotografi, pictori si oameni din lumea teatrului.

Jared va concerta alaturi de fratele sau Shannon si de Tomo, in Romania pe data de 5 Iulie , la Romexpo Bucuresti. Se pare ca artistul de abia asteapta sa ajunga la noi in tara, el declarand in video-ul trimis special pentru fanii din Romania:" Romania! Salut, sunt eu, prietenul vostru Jared Leto de la 30 Seconds to Mars. Suntem foarte fericiti ca ne vom vedea pe 5 iulie la Romexpo, in Bucuresti. Este primul nostru concert aici si suntem foarte nerabdatori"

General Managerul D&D East Entertainment, firma organizatoare a concertului, Denise Sandulescu, spune: "Ne bucuram foarte mult sa vedem ca, dupa incercari indelungate de a aduce publicului roman una dintre cele mai in voga trupe ale momentului, in lume, aceasta este foarte bine primita . Asteptam cu nerabdare concertul care, cu siguranta ne va face sa fim mandri ca am inclus Romania in harta turneului mondial Thirty Seconds to Mars! Chiar mai mult , acest artist nu ne-a introdus numai in harta turneelor, ci si-a rapit cateva minute din activitate pentru a ne transmite ganduri bune, noua, "prietenilor dragi" din Romania, asa cum chiar el ne-a numit. Pe pagina noastra de facebook puteti vedea mesajul inregistrat de Jared. Pentru noi, acest lucru este o onoare si ne demonstreaza faptul ca este un om obisnuit care cu siguranta va fi aproape si va interactiona cu publicul roman.

Pe data de 5 iulie, la Romexpo, poti asculta piese ca "Up in The Air", "Closer to The Edge" "City of Angels" , piese celebre pe tot mapamondul.

 

Etichete
Comenteaza