De ce a divorțat Anna Szeles de Florin Piersic

De ce a divorțat Anna Szeles de Florin Piersic

La 76 de ani, actița Anna Szeles, care trăiește acum în Ungaria, a vorbit despre relația de 10 ani cu fostul ei soț, celebrul actor clujean Florin Piersic. Ea a fost invitată la Festivalul Internațional de Film Transilvania de la Cluj, unde a venit însoţită de fiul ei şi al lui Florin Piersic, Daniel.

Szeles și Piersic s-au căsătorit în 1975, iar un an mai târziu a venit pe lume fiul lor, Daniel. Căsnicia lor a durat 10 ani, iar motivul separării lor ar fi fost infidelitățile lui Florin Piersic. ”Pentru că, la un moment dat, am aflat prea multe. Se obrăznicise! Iar atunci sufeream pentru orice zvon de infidelitate aflam.

Chiar prima lui soţie mi-a spus, după ani de zile, când ne-am întâlnit la Ambasada României din Budapesta: ”Eu am vrut să-ţi atrag atenţia, dragă Aniko, că trebuia să ai grijă!”, a mărturisit Anna Széles, pentru okmagazine.ro. Cei doi au avut o căsnicie la distanță. La acea vreme, actorul locuia în București, iar actrița, în Cluj, acolo unde profesa la Teatrul Maghiar de Stat.

Comenteaza