DJ Mag: “Midi, cel mai bun club din România”

DJ Mag: “Midi, cel mai bun club din România”

Clubul clujean Midi  este cel de-al 28-lea local de muzică electronică dintre cele mai bune din lume şi cel mai de calitate din ţară, potrivit unui clasament al revistei britanice de specialitate DJ Mag.

 

în clasament, Midi s-a situat înaintea popularului club bucureştean Kristal Glam Club. Midi a urcat 23 de poziţii faţă de ediţia anterioară. în acelaşi top s-au clasat şi localul bucureştean Studio Martin, iar clubul La Mania din Mamaia, prezent în topul de anul trecut, a părăsit clasamentul. Club Midi a fost inaugurat în noiembrie 2007, are o capacitate de 1.200 de persoane şi a fost reamenajat anul trecut.

 

Poziţia clubului Midi în top a fost dublată de recomandări entuziaste din partea experţilor. “Dat fiind faptul că România este un «cuib» de muzică underground, e de înţeles că localurile din această ţară sunt pe poziţii apropiate. Midi s-a dovedit a fi unul dintre cele mai «fierbinţi» cluburi techno din Europa”, au scris iniţiatorii clasamentului.

 

Profesioniştii din domeniu, adică DJ-ii, au mers mai departe cu laudele. “Trebuie să mergi acolo”, a afirmat Audiofly, iar Steve Lawler a subliniat: “E clubul perfect. Sunetul e extraordinar, la fel şi luminile. Cât despre public, e, fără dubiu, cel mai bun din lume. Românii ştiu să se distreze”.

 

 Clasamentul “Top 100 clubs” este realizat anual de revista DJ Mag, însă cei care votează şi decid la modul practic sunt DJ-ii. Ei evaluează localurile vizitate pe baza unor criterii precum calitatea sunetului, a jocurilor de lumini, amenajarea interioară a spaţiului, entuziasmul publicului.

 

Comenteaza