DJ-ul Don Diablo vine în premieră în România, la Cluj

DJ-ul Don Diablo vine în premieră în România, la Cluj
Don Diablo vine pentru prima dată în România şi va urca alături de Fedde Le Grand şi Tujamo pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, într-un eveniment organizat de TiMAF şi Untold.

Don Diablo este un producător si DJ olandez de 36 de ani. A avut numeroase colaborări cu artişti precum Tiesto, Kelis , Diplo şi a remixat piesele unor trupe precum The Chemical Brothers, Gorillaz, Mika şi Bastille. Pe lângă activitatea lui muzicală, Don Diablo sau pe numele său real Don Pepijn Schipper are şi o preocupare intensă pentru acţiunile caritabile. DJ-ul a fost primul ambasador Dance4Life, o campanie susţinută de Naţiunile Unite împotriva SIDA şi HIV. În urmă cu doi ani, dj-ul olandez s-a implicat şi în producerea unor brăţări. Veniturile provenite din vânzările lor au fost donate spre o campanie care luptă împotriva cancerului.

Fedde Le Grand şi Tujamo au fost prezenţi şi la primele două ediţii ale festivalului Untold.Cei trei DJ sunt însă mereu headlineri şi pe scenele festivalurilor Tomorrowland, Sziget, Ultra şi Exit.

Fedde le Grand, Tujamo şi Don Diablo se află în top 100 DJ MAG, cea mai prestigioasă publicaţie în domeniu care alcătuieşte în fiecare an topul mondial a celor mai apreciaţi DJ.

Biletele pentru evenimentul din 21 octombrie de la Cluj-Napoca costă 90 de lei + taxe până în ziua concertelor, când preţul va fi de 100 lei.

 

 

 

Etichete
Comenteaza