Doi DJ-i au anunțat că NU vor mai veni la Electric Castle

Doi DJ-i au anunțat că NU vor mai veni la Electric Castle

Doi DJ-i nu mai ajung la EC. Peggy Gou a fost diagnosticată cu Covid-19, iar o altă artistă a transmis că nu se va mai prezenta la cea de-a opta ediție a evenimentului.

„Mă simt îngrozitor pentru că trebuie să anulez, dar nu pot călători săptămâna asta, prin urmare nu pot ajunge la St. Tropez & România. Îmi pare foarte rău, trebuie să mă însănătoșesc. Sper să mă pot revanșa față de voi”, se arată în postarea acesteia.

Echipa EC a transmis anunțul și pe pagina oficială de Facebook a festivalului. „Nu ne place să dăm astfel de vești, dar uneori se întâmplă lucruri pe care nu le putem controla. Din păcate, Peggy Gou e Covid pozitivă, ceea ce înseamnă că nu va putea ajunge la Castel. Sperăm să se simtă mai bine în curând”, au precizat organizatorii.

„De asemenea, din motive ce nu depind de noi, Nastia nu va mai cânta la EC8. Dacă ai bilet pentru ziua de vineri și nu îți mai dorești să ajungi, dă un mail la contact@electriccastle.ro până în data de 31 iulie pentru a-ți restitui banii. Doar biletele nefolosite din 15 iulie vor putea fi returnate”, conchid cei de la EC. Nastia e un DJ techno din Ucraina.

Etichete
Comenteaza